Son Yazılar

Boy ver bakalım!

Efendim buralara uğramayalı epey zaman oldu.Zaman zaman aklıma gelmese sanırım unutup gideceğim bir bloğumun olduğunu.Öncelikle yazı neden yazmıyorum onu açıklamak istiyorum okul döneminde biliyorsunuz ki iki üniversite birden okuyorum bunun yanında part time çalışmaya çalışıyordum bu dönemde değil kyk internetiyle bir şeyler izlemek sosyal medyama baktığımda kendimi şanlı hissediyordum.Beni en çok kyk li yada yurt geçmişi olanlar anlar vallah yavaş internet neyse sıkmayım şimdi canınızı...Heh nerde kalmıştım işte öyle böyle derken yaz tatiline girdik fakat ben biraz kendime vakit ayırayım biraz tatil yapayım gibi bir sürü bir sürü bahaneyle yazı yazmaktan uzaklaştım hem yoğunluktan hemde isteksizlikten elim klavye ye gitmedi açıkçası dostlarım :(.
Eee bu zamana kadar tabi ki boş vakitlerimde filmler diziler izledim ve yarim bıraktım onlardan bir birkaçı da Sky Caste o kadar övüldü ki bir bakayım dedim yani entrika falan severim aslında ama dozunda saçma olmayanından okul döneminde izlerken kendisinin bölümleri finallerle çakışınca sizlere ömür oldu diyebilirim :).Diğer yandan Park Min Young un Her Private Life ini izlemeye başladım başlarda epey sarsada sonraları yine türlü yoğunlukların olması (gezmek tozmak fink atmak) buna engel oldu ve ne devam etsem edebilecek ne bıraksam bırakabilecek durumda kaldım çünkü diziyi unuttum sjsjsjsj.Neyse neyse şu sıralar Waikki 2 yi izliyorum birinci sezona göre biraz performansı düşük ama alıştığım için çokta fifi modundayım.İzlediğim filmlere hiç girmiyim o kadar çok var ki sıkıldıkça açtım izledim, izledim de izledim sıkıldıkça bi daha hunharca izledim, fakat ben izlediğim filmlerin çeteresini tutamadığım için hiçbirini hatırlamıyorum :).

Benim dünyamda bunlar döndü işte...sıradan sıkıcı şeyler sizlerin dünyasında neler var neler yok?

Paylaş:

◣Yazar Hakkında◥ Farklı olmak için değil mutlu olmak için yaşa diyen 20'li yaşların ortasında ehlikeyif bir insan. Sosyal Medya'da Ruhsa'dan İncileri Takip Etmeyi Unutma!

10 yorum:

  1. hoşgeldin canım benim 😊🌸 bende yazamadım bu aralar ama blogumu ve yazmayı özledim 😊 keyfini çıkar tatilin 😊 sevgiler iyi bayramlar 🌸🍭🍬

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya aslında benimki özlemekde değilde soğumakla sevmek arası bişi ama çözemedim neyse :( Biraz geç oldu ama iyi bayramlar :)))

      Sil
  2. Sky Castle benim de listemdeydi ama entrika falan pek bana göre değil en son moon loversda tadıp zirvede bırakma kararı almıştım. Ayrıca arka arka blog için bir şeyler üretmek insanı çok yörüyor ben de biraz ara vermeyi düşünüyorum açıkçası... Pek bir şey yapamıyorum bu ara zaten.Sıcaklar da insanı çok bunaltıyor :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahhh sorma sıcaklar benide çarpiyor valla :( Sky Castle kesinlikle bana göre değil açıkçası çok saçma salakça geldi işimede geldi sınavların olması :)

      Sil
  3. Hoşgeldin canım Merve,
    Yazılarını özlemişimm. *-*
    Sky Castle izle bak tam, çok çok iyiydi ya. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahhh bende yazcam ama ne zaman tuçiş bilmiyorum :).Yoookk beee Sky Castle şansını kaybetti bende bro :(

      Sil
  4. Bende de hiç dizi film yok şu aralar anca gez toz uyu 😂 anlıyorum 🤓🤓

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eee ne demişler damdan düşenin halinden damdan düşen anlar :D hihihihi

      Sil
  5. sky castle da sevdim ay ben bütün koreleri seviyom yaaa ama voice gibisi yok neydi beeee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaaa ben sevemedim ne bilim çok hitap etmedi bana :(

      Sil