Son Yazılar

Golden Slumber/ 2018

Golden Slumber/ 2018
Başrollerini Lee Dong WonHan Hyo Joo, Kim Sung Kyun'un paylaştığı Golden Slumber aksiyon ve suç türünde 108 dakika.
Golden Slumber Konusu
Bakalım☝
Bir kargo şirketinde çalışan Gun Wo(Lee Dong Won) zamanında bir ünlüyü kurtarmış ve halk tarafından tanınan ünlü bir kargo dağıtıcısıdır.Günün birinde eski arkadaşlarından biri Gun Wo'yu görüşmek için çağırır ve ona bir paket emanet eder.Gun Wo'nun bilmediği bir şey vardır paketin içinde bomba vardır ve aynı zamanda bulunduğu yerde bir patlama gerçekleşir.Bu patlamanın onun yaptığını düşündüren karanlık adamlardan kaçmaya çalışan Gun Wo aynı zamanda masumiyetini açığa çıkartmaya çalışır.
Afiş
Golden Slumber/ 2018

Golden Slumber Yorum
Lee Dong Won'un filmlerine olan sevgimi şurada yazsam herhalde bi üç sayfa sürer.Adamın oynadığı yapımlar o kadar güzel ve kaliteli ki ağzınız açık izliyorsunuz hem hikayeyi hemde Lee Dong Won'u.Dizilerde oynamayı en son 2004'deki bir yapımda bırakan beyimiz şimdilerde filmlerle göz önünde😁.Neysee konumuz bu değill nayıııırrrrr nooollaaamazzzz 😅
Golden Slumber/ 2018
Bayadır çevirisini beklediğim yapımlardan biri olan Golden Slumber filmi aksiyon,suç ve gerilim türlerinden oluşuyor.
Sıradan bir kargocu olan bir adamın başına gelenlerin üstüne kurulan oyunların aktarıldığı yapım çevresindeki hiç kimseye güvenmemesi gerektiğini öğretiyor başrol adamımıza.
Filmden Spoi vermek istemiyorum ama adamın tuttuğu her dal elinde kalıyor buda insana ''bu film hep böyle mi devam edecek yiaaa'' hissi verse de yer yer gelişen aleyhine olaylarla içimizi rahatlatıyor.
Golden Slumber/ 2018
Benim fikrimce Lee Dong Won'un diğer izlediğim yapımlarına kıyasla biraz onların altında gibi geldi.Evet bir kaçış hikayesi izliyoruz fakat o istediğimiz intikam alma mevzusu pek becerilememiş bu filmde.Genelde ezik büzük başrol ve yan karakterlerin kötü adamlara nasıl yenildiklerini düşüp ayağa kalkamadıklarını izliyoruz.
Golden Slumber/ 2018
Filmin sonunda kafada soru işaretleri kalıyor anlayacağınız ...'Eee şimdi ne olacak' tarzında soruları bir bir sıralayıveriyorsunuz.
O yüzden benim beklentimin altında kaldı diyebilirim bu film için...Vaktiniz varsa izleyin yada gidin bu adamın milyon tane iyi filmi var onlardan birini izleyin derim 😈

FRAGMAN

Paylaş:

◣Yazar Hakkında◥ Farklı olmak için değil mutlu olmak için yaşa diyen 20'li yaşların ortasında ehlikeyif bir insan. Sosyal Medya'da Ruhsa'dan İncileri Takip Etmeyi Unutma!

4 yorum:

  1. Az aksiyonlu bir film olsa da ben sevmiştim bu filmi. 😊 Vermek istediği mesajlardan biri de arkadaşlık bağları olsa gerek dimii

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle kimseye güvenmemek gerektiği adamın gözlerindeki o korku hala gözümün önündeki yaw :(

      Sil
  2. Anlatımın o kadar ilgimi çekti ki, izleme listeme ekledim bilee :D

    YanıtlaSil