Son Yazılar

Narsist Patron Güzel Sekretere Karşı- What's Wrong With Secretary Kim

 What's Wrong With Secretary Kim
Heyyyyttt beeee ne kadar zaman oldu şöyle ilk bölümden kalbimi attıran dramalara denk gelmeyeli bunu bi ''Kıll me Heal me'' de birde ''Healer'' de yaşadım sanırım🙈.
ruhsadan inciler
Why Secretary Kim Konusu ve Oyuncular yazımda da bahsettiğim üzere ben ikiliyi baya yakıştırmış hatta çok ofis içi iş meseleleri olmasın diye dilek dilemiştim.Dileğim gerçek oldu ve ofis konulu fakat içinde gram iş barındırmayan bir romantik komedi çıktı karşımıza🙏.
 What's Wrong With Secretary Kim

Şimdi hikayenin başlaması aslında patronumuzun sekreteri işi bırakmaya karar veriyor.Nedeni ise kendine vakit ayıramaması vs. vs. bizim narsist patronumuzda çeşitli dalaverelerle onu bu kararından vazgeçirmeye çalışıyor.Bu arada çocukluk dönemindeki bir travmada olaya dahil oluyor.
What's Wrong With Secretary Kim alışıldık kore dizilerinden epey farklı ama bir o kadarda benzerdi.Ofis çalışanları esas oğlan ve esas kızımızın ailesi dahil kötü karakter bulundurmayan bu dizi romantiklik çıtasını arşa kadar çıkarttı😍.
ruhsadan inciler
Park Seo Joon yani esas oğlanımız role cuk diye oturmuş.O narsist kendine bayılan patronu o kadar iyi oynadı ki ağzımız açık kaldı diyebilirim.Adamı Dream High zamanlarından beri takip ediyorum bu rol ona ayrı bir yakıştı resmen.
ruhsadan inciler
Ahhh bu Aurası :D
Park Min Young a gelirsek esas kızımızın canlandırdığı karakter o kadar kararlı ve ayakları yere basan kaliteli bir kadındı ki dizinin sonuna kadar bu tavrını sürdürdü.Ayrıca kızımızın giyim tarzına da değinmek istiyorum resmen daşşşşş olan ablamız bu dizide iğce gösterdi kendini mükemmel etek bluz kombinleriyle gözlerimiz bayram etti vallah.Son iki üç yıldır kore dizilerinde jile gibi bir şey giyip orasına burasına bişi takan yada orasından burasından bişiler sarkan esas kız oranı o kadar çok arttı ki Park Min Young'u bu kıyafetlerle görmek beni dizi boyunca mutlu etti.
İkilinin uyumuna diyecek söz bulamıyorum birbirlerini çok iyi tamamladılar.
ruhsadan inciler
Esas kız ve esas oğlumuzun yanı sıra çevresindeki ofis ortamı zincirin sağlam olmasını sağlayan diğer unsurlardı.Ofis ortamındaki her karaktere neredeyse bir hikaye yazılmış öyle geçiştirilmemişti buda hikayeye bizi daha çok bağladı👏.
ruhsadan inciler
İkinci erkek durumunu abartmadan veren bu dizi 11. bölümden sonra biraz monotonlaştı da açıkçası.Son bölümler sanki bölüm artırmak için yapılmış havası versede hikayeye alıştığımız için absürt kaçmadı.
ruhsadan inciler
Eğer sizde romantik komedi tarzı güzel bir yapım izlemek isterseniz kesinlikle What's Wrong With Secretary Kim'i tercih etmenizi tavsiye ederim.Yada yada şöyle diyim gidin izleyin mutlak izleyin hemen izleyin kaçırmayııınnnnn💃.
10/9
İnstagram Anketimiz
Mükemmel:77
Sıradandı:16
Ankete katılan toplam kişi sayısı:93


Klip💜

Ceeeeeee!!! sosyal medyam takipte kalalım bre ey haaatttt💕

Paylaş:

◣Yazar Hakkında◥ Farklı olmak için değil mutlu olmak için yaşa diyen 20'li yaşların ortasında ehlikeyif bir insan. Sosyal Medya'da Ruhsa'dan İncileri Takip Etmeyi Unutma!

7 yorum:

  1. Kill Me Heal Me neydi yaa☺️🙊 Efsanelerden.🌝
    Bu dizi de aklımda olanlardan biri. Ellerine sağlıık. 🤗

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka izlenme listenle olsun tucis baya guzel ben çok begendımmm😍

      Sil
  2. Kill Me Heal Me'den beri zaten Seo Joon'u çok seviyorum. O olduğu için izlemeyi düşünüyordum. Dizide bayağı eğlenceliymiş diye övüyorlardı. Kalemine sağlııık :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa hemde nasil eglenceli 3 yada 4 gunde bitirdim diziyi normalde uzadikca uzar ama bole keyiflisini bulunca bi bakmisim bitti😃.

      Sil
  3. kill me healer, ikisi de çok sevdiklerimden. romantik komedi de bayılırım. bunu izlesem miiii yaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence mr.sunsihe,radio romance yi geç kesin bunu izle çok güzel bir dizi vallah bak :)

      Sil
    2. piku başlarım yarıııın :)

      Sil