Son Yazılar

Mini Dizi: One More Time Konu-Yorum-Replik

Mini Dizi: One More Time Konu-Yorum-Replik
Başrollerinde L ve Yoon So He yer aldığı One More Time bir mini dizi ve 8 bölüm.
One More Time Konusu
Bakalım☝
Tan (L) yetenekli bir gitarist aynı zamanda da şarkı söyleyen bir sokak şarkıcısıdır.Fakat söylediği şarkıları ne yazık ki büyük kitlelere duyuramaz.Borç batağındadır ve tam umutlarını kestiği vakitte karşısına bir menajer çıkar ve ona şarkıcılık teklif eder.Ama bu teklifi kabul etmesi kız arkadaşından ayrılmasına bağlıdır.Fakat bu teklifi kabul etmesi ve sevgilisiyle ayrıldığı gün sürekli tekrar eder.Tan aynı güne sıkışıp kalır.


One More Time Afiş
Mini Dizi: One More Time Konu-Yorum-Replik

⥴⥳
One More Time Yorum ve One More Time Replikleri
⥴⥳

Mini Dizi: One More Time Konu-Yorum-Replik
Diziye başlama serivenim bi blog arakadaşımın sitesinde görememle oldu.Konusu ilginç geldi zaten 8 bölüm diyip  Şu (tık tık) yazımda da bahsettiğim gibi hemen başlayıverdim.

Ben normalde bir mini diziyi 1 günde bitiren bi tipim Haaa! iş olur güç olur orası ayrı.Ama bu diziyi  3 günde falan bitirdim 8 bölümdü ama yok benim damak zevkime uymadı.Neden derseniz?
Mini Dizi: One More Time Konu-Yorum-Replik
Her gün ama her gün aynı güne uyanmak nasıl olurdu?.Amerikan sinemasında One More Time temalı bir sürü film var.Bu biraz onların yanında düşük kalmış gibi ne bileyim yada bana öyle geldi.

Aslında oğlanın her günü tekrar tekrar yaşamasının bir nedeni var.Nedeni ne derseniz kız arkadaşının tekrar ettiği günün akşamında ölmesi.Heh şimdi mantık güzel tabi güzel işlenebilseydi. Amaa maalesef ki işlenememiş.Son iki bölümde oğlanın kızı aklından silmesi daha sonra tekrar hatırlamaya çalışması.Daha sonra tekrar unutması tekrar  hatırlaması.Yukarıdaki cümlede bir hata yok mu ?Yaaaa !! 
Mini Dizi: One More Time Konu-Yorum-Replik
Benim için bu dizi sadece izledim olarak geçecek bir dizi.L olmasa  mini diziyi bile yarım bırakırdım eminim.Başroldeki kıza gıcığın gıcığı oldum mıyıl mıyıl ne konuştuğuda belli olmuyor😤.

Her neyse müzikler olsun mekan çekimleri olsun hatta aslında senaryo olsun bize Netfilix in dizisini izlediğimizi hissettiriyor. Fakat altı üstü 8 bölüm olan bir diziyi bu kadar allak bullak etmeye ne gerek vardı😩.
Mini Dizi: One More Time Konu-Yorum-Replik
Ben bu dizide sadece başlangıçta çalan jenerik müziğini sevdim tabi bide ölüm meleği olan kızın sahnelerini.Sanki bu dizi çok güzel ve anlamlı izlediğine pişman olmayacaksın gibi bir havası vardı.Ama hayaller hayatlar 😅.
Mini Dizi: One More Time Konu-Yorum-Replik
(Bu arada diziyi yazmadan önce biraz araştırma yaptım büyük çoğunluk beğenmiş bu diziyi ben niye beğenemedim onu anlayamadım😥.Belki bende sorun vardır diye İnstagramda bir anket düzenledim Anket: 22 kişi beğenmiş 13 kişide beğenmemiş)



10/6

Paylaş:

◣Yazar Hakkında◥ Farklı olmak için değil mutlu olmak için yaşa diyen 20'li yaşların ortasında ehlikeyif bir insan. Sosyal Medya'da Ruhsa'dan İncileri Takip Etmeyi Unutma!

10 yorum:

  1. Mini diziler arada güzel gidiyor. Böyle uzun bölümlü dizilerden sonra filan dimii. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen tuciş şu sıralar mini mini takılıyorum😃

      Sil
  2. Great post!!Interesting.
    I discover your blog and start following you, hope you follow me back.See you soon my blog.
    My new post

    YanıtlaSil
  3. Ne zamandır mini dizi izlemiyorum bir bakmakta yarar var :) Teşekkür ederim paylaşımın için....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Önemli değil tabii bakarsan mutlaka yaz bana merak ediyorum yorumunu :)

      Sil
  4. hımmmm sana yetişilmez :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Napim çok boş zamanım var böööööööö🤪

      Sil
  5. Müzikle süper olmuş olumsuz yazına rağmen izleme isteği uyandıran bende

    YanıtlaSil