Son Yazılar

2018 Üçüncü Çeyrek Favori K-Pop Şarkıları

ruhsadan inciler

Bazen iyi ki bu seriyi yapmaya başlamışım diyorum çünkü müziklerimi nasıl paylaşırdım ki.Bu arada önceki 2018 İkinci Çeyrek yazımada bakmadan geçmeyin bu listedeki gibi baya iyi şarkılar var.Hadi gelin bu listeye de başlayalım!!! 
Not:Şunu dinle dediğiniz şarkıları yorumlarda bekliyor olacağım😀


(G)-IDLE-HANN
Bence (G)-Idle kesinlikle ve kesinlikle Cube şirketinin çıkarttığı en iyi grup ve şarkılarıda hemen dile dolanası.Çıktığı günden beri bıkmadan usanmadan dinlediğim çaylak grup olmasına rağmen üyelerin adlarını bildiğim nadir gruplardan.Bu grupta iş var demişti dersiniz!.Ayrıca bu şarkıya ek League of Legends oyununa düet yaptıkları Pop/Stars şarkısında dinlemeden geçmeyin derim.

BTS-IDOL
Eee bir Ruhsa listesinde olmazsa olmaz Bts şarkısı ''İdol'' ritmi ve klibi ile sizi ayrı bir dünyaya götürdüğü kesin ama bir yandan da eski Bts kliplerini özlemiyorda değilim açıkçası.

SUNMİ-SİREN
Bu kadına ne desem havada kalır adeta Kore'nin Demet Akalın'ı kesinlikle şarkı seçimleri mükemmel ve kore eğlence sektörüne hakim çünkü ilk çıkarttığı ''24 Hours'' isimli şarkısından itibaren hiçbir şarkısı kötü değil buda onu daha yükseğe taşıdı.Ve bence evet Sunmi'yi kesinlikle dinle!

YURİ-İNTO YOU
Sm'in gizli kalmış mücevheri Girls Generation güzellerinden ilk solosunu yayımlayan Yuri'yide bu listeye dahil etmeden olmaz.Hyo ve Taeyeon gibi Yuri de şarkı seçimlerinde baya başarılı.Şarkının ritmi o kadar güzel ki sizi yormadan eğlendiriyor bi o kadarda akılda kalıcı.

OH!GG-LİL' TOUCH
Veeee evet büyük bekleyiş sona erdi ve Girls Generation kızları geri dönüş yaptı yani bir kısmı hihihii😂.Sm bize bir güzellik yapıp bu klibi ve şarkıyı bize gönderdi şükürler olsun.

SUPER JUNİOR &REIK-ONE MORE TİME
Sm'in eski sanatçılarına değer vermesine bayılıyorum GG gibi Super Junior ada gözü gibi bakıyor maşallah bide F(x)'e baksa!.Neyse konumuz o değil şimdi.İspanyol esintili bu SJ şarkısı düet olmasının yanında mükemmel efektli bir klibe sahip bi play yapın bence.

DUA LİPA &BLACK PİNK-KİSS AND MAKE UP
5 güzel bayan bir araya gelmiş ve çok güzel ve özel bir şarkı çıkmış ortaya ''Kiss and Make Up'' vazgeçemediğim Blacpink şarkılarından oldu💘.

JENNİE-SOLO
Blackpink Jennie'nin Solo su akılda koreografisiyle ilk göze çarpanlardan ritimde bir o kadar hoş bu şarkı için Teddy bey'e sonsuz teşekkürler😇.

EXID-I LOVE YOU
Hah! sonunda diyeceğiniz bir şarkı getirdim sizlere bilenler bilir Exıd grubundan Solji 2,5 yıl önce gruba ara vermişti sağlık sorunlarından dolayı.Kızımız geri döndü ve mükemmel bir geri dönüş şarkısıyla Exıd geri dönüş yaptı💪.Benim özellikle Hani'nin söylediği kısım çoooooookkk hoşuma gitti bir şans verin bu kızlara.

⇥⇤
Ehhh  bir listenin daha sonuna geldik yayında yapımda emeği geçen öncelikle kendime daha sonrada çalışma arkadaşlarım olan kendime bir teşekkürü borç bilirim😛.
 Bu arada diğer listeler için⬇
 Liste 1  

Ceeeeeee!!! sosyal medyam takipte kalalım bre ey haaatttt💕

Paylaş:

◣Yazar Hakkında◥ Farklı olmak için değil mutlu olmak için yaşa diyen 20'li yaşların ortasında ehlikeyif bir insan. Sosyal Medya'da Ruhsa'dan İncileri Takip Etmeyi Unutma!

12 yorum:

  1. Kimleri görüyorum efenimm hoş geldinizz :)) Bu liste çok iyi olmuş bence de, benim gibi sürekli yeni şarkı arayanlar için özellikle. ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahhh efendim hoşbulduk hoşbulduk :D.Keyfi sıhhatiniz yerinde olsun bol bol iştirak edip katılınız reca ederim :D

      Sil
  2. arada dikkat etmediğim parçalar varmış,,,

    YanıtlaSil
  3. selam güzel bir blog gezeceğim sayfalarda
    sevgiler

    YanıtlaSil
  4. hepsini dinleyip listeme alıcam. buralarda oool :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hadi bakalim senin listene bir iki katkim olsun🤓

      Sil
  5. Daha önce dinlemediğim şarkılar, ilginç buldum. Teşekkürler..

    YanıtlaSil
  6. Müzik zevklerimiz benziyormuş, haberin olsun:)))

    YanıtlaSil