Son Yazılar

Romance İs a Bonus Book-Kitapların Prensi

romance is a bonus book ruhsa
Başrollerinde Lee Jong-Suk ve Lee Na-Young yer aldığı Romance is a Bonus Book türü romantik, komedi ve 16 bölümdür.
Romance is a Bonus Book Konusu
Bakalım☝
Cha Eun Ho(Lee Jong-Suk) başarılı yakışıklı bir o kadarda iyi bir insandır.Cha Eun Ho ailesinden çok küçük yaşta kopmuştur.Kang Dan Yi (Lee Na-Young) ise genç yaşta evlenmiş ve bir kızı olan dul bir annedir.İkisinin arkadaşlığı çocukluk yıllarına dayanırken bir  Kang Dan Yi nin Cha Eun Ho'nun çalıştığı yayın evinde işe girmesiyle olaylar gelişir.

Romance is a Bonus Book Oyuncular
Bakalım☝
romance is a bonus book afiş ruhsadan inciler

Afiş
↝↜
⇝Romance is a Bonus Book Yorum⇜
↝↜
Şu hayatta en nefret ettiğim iki konsept var birincisi öğretmenine aşık olan öğrenci ikincisi ise abla kardeş ilişkisinin aşka dönüşmesi gibi saçma işler.Bu diziyi nereden yorumlamaya başlasam inanın bilemiyorum...Aslında baştada bahsettiğim gibi pek zevkime uyan bir dizi değilmiş ama bunu başladıktan sonra anladım maalesef ki ...
Hani bazen böyle duygusal boşluklarınız olur aman bişi beni oyalasın gibilerinden heh! işte o dönemde karşılaştım bu diziyle yarısına da gelince sırf Jong Suk'a ayıp olmasın bir diziyi daha yarım bırakmayayım diye ittire kaktıra izledim bazen gözlerim kanayarak 😓.
romance is a bonus book ruhsadan inciler

Lee Na Young'u daha önce hiiiiiççç izlememiştim meğer kendisi baya ünlüymüş diziden önce bir stalk yaptım hemen tabi.Kendisi hani şu korelilerin yakışıklılığını övüp övüp bitiremediği reklam yıldızı Woon Bin ile evli.
Lee Jong Suk işte bizim romantik dramalarımızın adamı While You Were Sleeping ve Two World gibi yapımlarla gönlümüzü çelen prensimiz.
romance is a bonus book ruhsadan inciler

Diziye gelecek olursak ikilinin uyumu ehhhhhhhh işte sevgili olarak berbatlardı ama abla kardeş olarak iyi idare ettiler durumu.Dizi genel olarak yavaş ve sakin ilerledi yan karakterlere yüklenilmesi onların unutulmaması her fırsatta vurgulanması dizinin güzel yanlarındandı.
İkinci erkek gizemi, ikinci erkek ve ikinci kadının uyumu bir o kadar güzel ve ilgi çekiciydi.
Ana fikri accayip güzeldi kitaplarlar ilgili sözler vurgular tam yerindeydi.
Gel Gelelim başrol kadına, yine yine giyimi berbattı! Koreliler başrolleri aptal saptal giydirmeyi ne zaman bırakacaklar acaba çok merak ediyorum özellikle kadın başrolleri güzel olsalar bile çirkinleştirecek kıyafetler seçiyorlar bunu bir sürü dizide gördüm Strong Woman Do Bong Soon,She Was Pretty,Lucky Romance gibi gibi daha bir sürü sayabilirim👉.
romance is a bonus book replik ruhsadan inciler
Biraz tek teker üzerinde gitse de hafif monoton,hafif gizemli,hafif romantik bu dizi sıkıldığınız zamanlarda size eşlik edebilir yoksa gideri yok yani anladınız mı beni 😉
10/6

FRAGMAN



Paylaş:

◣Yazar Hakkında◥ Farklı olmak için değil mutlu olmak için yaşa diyen 20'li yaşların ortasında ehlikeyif bir insan. Sosyal Medya'da Ruhsa'dan İncileri Takip Etmeyi Unutma!

8 yorum:

  1. merak ediyordum ama hep böyle yorumlar gördüğüm için izlemeyi düşünmüyorum. liste kabarık malum, güzelleri seçmek lazım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vallaha bana pek hitap edemedi bir iki yotum gördüm çok beğenilmiş bilemiyorum artık dostum :) E tabi iyisini seçmek önemli :D

      Sil
  2. AY ilk bölümü izledim. Yok dedim Lee Jong Suk için bile çekemem ben bu diziyi.. Gerçekten dediğin gibi konusu en saçma konulardan biri.

    YanıtlaSil
  3. ay ya ben çok çok sevdim bunuuuuu suk zaten en sevdiğim bi deeee :)

    YanıtlaSil
  4. Ruhsa'cım merhaba :3 Ay benim listemde çok yukarılarıda yer alıyordu bu dizi en kısa zamanda izlemek niyetindeydim ama şimdi senin yorumundan sonra bir kararsız kaldım. Lee Jong Suk'u izlemek de kısmet değilmiş bana, hiçbir dizisini izleyemedim doğru düzgün hahaha

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. W dizisini izleyebilirsin Jong Suk'un bu dizi için geçerli bir durum durağan olduğundan dolaylı :D

      Sil