Son Yazılar

While You Were Sleeping Konusu-Yorum

ruhsadan inciler dizi tanıtımı

Yakınlarda ortalığı yakıp geçiren While You Were Sleeping dizisinden bahsedeceğim.Yaktı ki ne yaktı anacım böle bişi yok dizide  Aksiyon var fantastiklik var romantiklik ve komediiiii Allllllllllahına kadar.
Zaten dizinin kadrosu ilk acıklandığından itibaren dikkatleri üstüne çekti bunun bir numaralı faktörleri Jong Suk ve Suzy tabikide ama hikaye enfes enfesssssss..
Evet başlayalım bakalım konusu neymiş☝

..
Nam Hong Joo(Suzy)  gerçekleşen rüyalar gören bir kimsedir fakat rüyaların gerçekleştiğini bilse bile müdahale etmemektedir.Yine bir gün rüyasında Jung Jae Chan ı (Jong Suk) görür uyandığında ise Jae Chan ın karşı komşusu olduğunu öğrenmesiyle beraber ikisi olası olayları önlemeye çalışırlar.
..

Eğri oturalım doğru konuşalım şimdi dizide görsel bi şölen var bakınız oyuncular 👀
ruhsa.blogspot.com
Şu yukarıda gördüğünüz tablonun uyumuna bayıldım  hiçbir şekilde göze batan bir şey yok. Hele ki ilk altı isim birbiriyle çok uyumlu 😆
Jong Suk oyunculuğuyla zaten kendini kanıtlamış bi isim adam öle 5 yılda bi dizi çekip reklamlardan cf lerden yürümüyo  bildiğin baya baya çalışıyor.Adam W çekti daha onun yankıları hala varken yeni bir dizi ile çıktı karşımıza helal olsun ne diyelim 👌
Suzy ye gelince ister türk dizisi olsun ister kore ister başka bişi ben bir oyuncunun oynadığı yapımlardaki  oyunculuğunun yapıma göre değiştiğinin savunucusuyum nasıl derseniz.Örneğin; Girls Day Hyeri Reply 1988 ile patladı gitti kız çünkü  ordaki rolü iyiydi  daha sonra Entertainer dizisini yaptı bir baktık ki değişen yada gelişen bişi yok kız aynı kız oyunculuk Eh idare eder seviyesinde Hikaye tutmadı bi defa oyuncular mükemmel olsa ne olur dedirtti insana .
Kıssadan hisseye Suzy nin oyunculuğu hep eleştirilmiştir halada eleştilmekte bu dizideki oyunculuğu olması gerektiği gibi bence ne abartılacak bişi var ne yere vurulacak.
Yukarıdaki resim ikinci bölümden ilk başta sandım ki yukarıdaki resimde ortada olan arkadaş ikinci başrol erkek. Aldanmayın! 🙅 öyle değilmiş  efendim bizzat test edildi öğrenildi👊
İkinci başrol erkek alttaki arkadaş Jung Hae In  
Jung Hae In e gelirsek bak demedi demeyin bu çocuk burdan sonra alır yürür Heh! şuraya yazıyorum. 

Bu sahnede ağlamak için kendimi zor tuttum benim baby facemi ne hallere soktular 😔 (Yalnız bişi dicem kısa saç bi insana bu kadar mı yakışır ya 😍)

Lee Sang Yeob u daha önce izlemedim kötü rol e uyan bir isim olmuş kendisi (yukarı resimde ortada)👻
Shin Jae Ha ile Jong Suk  daha kaç kere abi kardeşi oynayacaklar acaba merak konusu bence (Pinocchio beraber oynamışlardı Shin jae ha geçmişteki abisiydi orda)

Birazda dizinin içerdiği konuları ele alalım karakterlerin başlarına gelen olaylar daha önce tanıştıkları yada rast geldikleri insanların yaşadıklarıkları olayları izliyoruz bu yönden kimse dışarıda kalmıyor herkes olayın içinde .Dizide şuana kadar mantık hatası hiç bulamadım bu yönden çok iyi.Tek bir gözüme batan şey var ya Senarist abi abla hiç mi piyasada insan yok Allah aşkına! siz niye daha önce abi kardeşi oynayan insanları tekrar abi kardeş yapıyonuz yapmayın ablacım abicim.Olmuyor diziyi basitleştiriyor bana göre bu detay...

Bunun haricinde Mükemmel bir dizi olmuş herşey detayı detayına düşünülmüş ortaya konmuş.Bu yıl ödüllerin hangi diziye gideceği belli oldu🏆 Geçen sene Goblin (Tık Tık) en çok konuşulanlar arasında başı çekiyordu bu yılda  While You Were Sleeping !
                          
10/9.5








Paylaş:

◣Yazar Hakkında◥ Farklı olmak için değil mutlu olmak için yaşa diyen 20'li yaşların ortasında ehlikeyif bir insan. Sosyal Medya'da Ruhsa'dan İncileri Takip Etmeyi Unutma!

0 yorum:

Yorum Gönder