Son Yazılar

The Secret Life of My Secretary-Kırmızı Hırkalı Kız

The Secret Life of My Secretary
Başrollerinde Kim Young-Kwang ve Jin Ki Joo'nun bulunduğu The Secret of My Secretary dizisi romantik, komedi türünde 32 bölüm olarak Sbs kanalında yayınlandı.
The Secret Life of My Secretary Konusu
Bakalım☝
Do Min Ik (Kim Young-Kwang) zengin bir ailenin tek çocuğudur ve aile şirketlerinde müdürlük yapmaktadır.Geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü her yıl sekreterini değiştirmektedir.Jung Gal Hee (Jin Ki-Joo) ise Do Min Ik'in yanında 1 yıldır çalışmaktadır.Patronunun bir kaza sonucu yüz körü olmasıyla hayatı değişir.

The Secret Life of Secretary Oyuncular
Bakalım☝

The Secret Life of My Secretary ruhsadan inciler

The Secret Life of My Secretary ilişki tablosu
ilişki tablosu
↝↜
The Secret Life of My Secretary Yorum
↝↜
Sanırım yazıya giriş yapmak dünyanın en zor şeyi olabilir.Uzun süre yazmadığımdan mıdır nedir paslanmışım herhalde far görmüş tavşan gibi ben ekrana bakıyorum ekran bana neyse ki bu bir kaç cümleyle şu giriş kısmını atlattım diye umuyorum ne diyorsunuz😛
The Secret Life of My Secretary ruhsadan inciler
Şu yazımda size yazmak istemediğimden bahsetmiştim ama yazmak istemem dizi izlememe engel değildi tabiki!Ara ara instagramdan spoi yiye yiye partlarını izlemişliğim oldu The Secret Life of My Secretary dizisini.Dizinin ilgi çekici bir sürü yanının olması beni accayip çekti.Zaten oldum olası Sekreter ile Patron aşklarını severim yıllardır bize kodlanan zengin koca algısından mıdır nedir bilmem ama baya ilgi çekici geliyor şahsen bana.
İlk önce dizimizin saç ayaklarından biri olan yüz körlüğü diye bir şey var mı? onu açıklığa kavuşturmak isterim.Evet arkadaşlar yüz körlüğü diye bir hastalık var maalesef ki hatta iki şekile ayrılıyor bunlar;
Sonradan Olan Yüz Körlüğü:Bir kaza yada travmadan dolayı ortaya çıkar
Gelişimsel Yüz Körlüğü:Doğumdan itibaren beynin belirli yerleri arasında iletişim kopukluğu olması.
Hatta BBC'nin bir yazısına konuk olan yüz körü hasta şunları söylemiş''Yüzleri parça parça görüyorum. Bir burun olduğunu, gözleri, ağzı ve kulakları görüyorum. Ama beynimin bunları birleştirip ortaya bir yüz görüntüsü çıkartması çok zor oluyor"diyor.
Kore dizilerinin vazgeçilmez örüntüsü zengin oğlan fakir kız yada tam tersi.Bu dizide bunun üzerinde durulmasa da alttan alttan bu mesaj verildi bizlere aslında.
Nasıl mı?Dinleyin şimdi...
Patronu bir akşam karun kadar zengin olan Veronica Park ile kör randevuya çıkacaktır (bizim deyimimizle görücü usulu).Veronica nın buluşma yerine gitmemesi aksi gibi süslenmiş Jung Gal Hee'nin o yemeğe gitmesi ve patronun yüz körü olması bunları birleştirin bakalım güzel bir üçlü oldu dimi😃.Durun durun evet biraz kafanız karıştı dimi evet ilk başta benimde öyle olmuştu ama cümleyi anlayarak okursanız baya bişiler kapmış olacaksınız diziyle ilgili çünkü kızımız iki karaktere hayat veriyor patronun karşında biri sekreteri olarak diğeri ise sahte  Veronica olarak.Müthiş bir konu dizilimi  hem yüz körlüğünü işlemek hemde sekreterle aşk hikayesi.
Gerçek-Sahte
Başroller haşna fişne ve minimum şirket işlerine odaklandıklarında gerçek Veronica ve başrol oğlumuzun en yakın arkadaşının aşkını izledik.Bu çift o kadar tatlıydı ki biran önce sahneleri gelsin diye bekledim açıkçası.Hele asıl Veronica'nın tavırları, jest ve mimikleri bir o kadar absürt bir o kadarda sevimliydi.Kesinkes takipçisi olacağım hatırlayacağım kesin bilgidir yayalım😀.

Genel bir bazda oyunculara bakarsak eğer başrol oğlan dışında da  hiçbiri alışıldık yüzler değillerdi benim için.Kim Young Kwang'ı ise bayadır görüyorum dizilerde ve filmlerde özellikle On Your Weeding Day'de kalbime dokunmuştur kendisi (Aşırı güzel bir film vakit bulunca mutlak izleyin).Tanınmadık oyuncuları izlerken zevk aldım ilk kez görmek hoşuma gitti herhalde ondan diyorum.
Eeee gel gelelim genel olarak nasıl bir diziydi?
*Ufak tefek senaryosal ve çekimsel sıkıntıları dışında 
*Başrol kıza kırmızı hırka imgelemesi 
*Başrol oğlanın gitgelleri ikinci erkek olmaması farklı yanlarından
*Başrollerin kimyasal uyumu iyi
*Patronun yüz körü olduğu yani bir yerden atlayıp hiçbir tarafına bir şey olmadan ertesi gün hastane uyanması garip taraflarından
*Diziyi sadece tek teker üstüne bindirmeyip yanında farklı çiftler ve konular işlemeleri güzel yanlarındandı.

The Secret Life of My Secretary
Dizi  beni hiç sıkmadı hanım hanımcık güzel güzel izledim.Veronica Park tabiriyle Awesomeeeeeee!!!
10/8

Paylaş:

◣Yazar Hakkında◥ Farklı olmak için değil mutlu olmak için yaşa diyen 20'li yaşların ortasında ehlikeyif bir insan. Sosyal Medya'da Ruhsa'dan İncileri Takip Etmeyi Unutma!

21 yorum:

  1. ayayayayaya! ben çok severek izlemiştim. Özellikle Veronika Park best of bir karakterdi gerçekten :) Bazı yerleri çok klişeydi ama izletiyordu yanii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O klişelik maalesef her kore dizisinde oluyor :(Veronicaaaa aşktı aşşkkkkk :D

      Sil
  2. izlicektim zaten de du hemen başlayım bugünlerdeee :)

    YanıtlaSil
  3. Bu dizilerde konuları nasıl bu kadar orjinal buluyorlar ya 😂☺️ ama oyunculukları bana yapay geliyor bazen farklı kültür olduğu için olabilir. Onun dışında 😂 son mimde kimseyi mimlememişim, yapmak istersen eğer mimledim seni de! ☺️☺️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaaaa ben bu yorumu cevaplamıştım kafamda :D Valla onu bunu bilmem bizimkiler hep aynı şeyleri yapılar onu biliyorum ama :( Mim yapamıyorum ben ya vakit bulamıyorum maalesef :)

      Sil
  4. https://tarifdunyam.blogspot.com/
    Merhaba blog keşif etkinliğinden geliyorum sizi takibe aldım :)

    YanıtlaSil
  5. Merhaba blogunuzu takibe aldım . Bloğuma beklerim

    YanıtlaSil
  6. izliyom çok tatliş yaaaa :)

    YanıtlaSil
  7. Uzakdoğuya yönelik dizilere bende bir açılım yapacağım. Az kaldı :)

    YanıtlaSil
  8. Yüz körlüğünü ilk kez duyuyorum.İlginç bir dizi galiba :)

    YanıtlaSil
  9. Yüz körlüğünü işlemesi diziyi farklı kılmış, vakit bulursak şans vermek lazım :)

    YanıtlaSil
  10. Güzel,sade ve şık blogunuzu beğendim ve takip ettim.Sizi ve bu yorumu görecek arkadaşlar bloguma uğrarsanız mutlu olurum.Sağlıcakla Kalın. https://dizifilmkitaptavsiye.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  11. Bu diziyi arkadaşlarım da önermişti bayadır bekletiyorum listemde ama farklı bir konusu varmış izlemeliyim bir an önce :)

    YanıtlaSil
  12. Emeğinize sağlık. Aylar önce yorumlarla bloguma katkı sağladığınız için çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil