Son Yazılar

Bir Başka Diyar Euclachacha Waikiki 🕺

Euclachacha Waikiki

Hani böyle bazı diziler vardır hiçbirşey düşünmeden izlersiniz kafanız çok doluyken bile onu anlarsınız, gülersiniz güzel gelir size Euclachacha Waikiki de o dizilerden biri işte.Eskide kalmış o kore  dizisi hayranlığımı uyandırdı resmen diziyi bitirmemek için uğraştım da uğraştım o kadar güzeldi anlayacağınız😍.
Euclachacha Waikiki
Normalde dizisinin konusunu yazdığım postta da okuduğunuz gibi okumadıysanız Tık tık ben Bana Baba Dedi tarzında bir yapım bekliyordum.Yani işte eve gelen çocuk bu üçlü arkadaştan birinin çocuğu çıkacak falan diye.Ama beni tamamen ters köşe yapıp çocuk mevzusuna çok az değinip tamamen üçlü grubun etrafında döndü hikaye.
Euclachacha Waikiki
İlk önce dizinin bir çoklu başrollü olduğunu hatırlatayım En büyükleri Jun Ki oyuncu olmak istemektedir fakat her girdiği projede başına gelmeyen kalmaz üstüne üstelik istediği hedefe birtürlü ulaşamaz.Dong Gu ise yönetmen olmak isteyen fakat bu hedefini bir süreliğine ertelemiştir.Do Shik ise yazardır yazar ama ne yazar yazamayan yazar😂.
Euclachacha Waikiki
Bu başrollerimizin başına gelenler resmen pişmiş tavuğun başına gelmez o derece😃.Adeta bir bela mıknatısı olan Jun Ki ve şıpsevdi Do Shik'in maceraları abi kardeş tutkuları ne olursa olsun biz beraber olalım üçlemeleri mükemmel uyumları göz dolduruyor.
Euclachacha Waikiki
Dizide sadece komedi değil aşk da vardı misafirhanede yaşayan oğlanlarımız kızlarımızla birer birer çift oldular💕.
Dizi için hiçbir eleştirim yok demesem yalan olur çocuğun annesi rolündeki hanim ablamız accayip kötü oynuyordu.Resmen cümlerini ezberlediği belli oluyo jest ve mimik yapamıyordu.Tabiii  kadronun güzelliği hikayenin çekiciliği hanım kızımızın oyunculuğunu çok göze batırmasada keşke başkası olsaymış dedirtiyor insana.O kadarıda oluversin diyorsunuz zaten ister istemez😈.
Euclachacha Waikiki
Sizde bu kaçıklarla bir yolcuğa çıkmayı deneyin bence emin olun vazgeçemiyceniz yapımlardan olacak.Jun Ki'nin de dediği gibi Gideliimmmm, Yapalııımmmmmmmm, İzleyeliiimmmmm🏃‍♀️.
10/9
-Bu arada dizinin meraklısına dizinin 2. sezonu gelicekmiş deyyolaaa 😛

Bide bide diziye video yaptım ama maalesef telif yiyip duruyorum uygun formatta olduğunda ekliycem buracığa😉

Paylaş:

◣Yazar Hakkında◥ Farklı olmak için değil mutlu olmak için yaşa diyen 20'li yaşların ortasında ehlikeyif bir insan. Sosyal Medya'da Ruhsa'dan İncileri Takip Etmeyi Unutma!

8 yorum:

  1. Song Seung Won favorim olan oyunculardan olduğu için bu diziyi izlemeyi çok istiyorum. Kesitlerine baktığım kadarıyla eğlenceli bir diziye benziyor. Senin yorumlarınla izleme isteğim daha da arttı. Bir an önce vakit bulup izlemeliyiiim :D Kalemine sağlık :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaaa izle izle mutlaka izle çok güzel bisi cok farkli 😃Teşvik ettiysem ne mutlu bana 😉

      Sil
  2. İzlediğim en en komik dizilerden. Şüphe etmeden izleyin deriim. :)

    YanıtlaSil
  3. Bu 2.blogdur bu dramanı yazam və mən sayənizdə qərar verdim. İzıənəcəklər listinə getsin drama 😊

    YanıtlaSil
  4. Izledigim kore dizileri arasında en çok güldüğüm dizidir, bi dizi bu kadar eğlenceli olamaz ya depresyondamisin aç izle kesin geçer depresyon falan biseycik kalmaz hele jun ki karakteri çok iyiydi umarım 2. sezonunda aynı karakterler olur bi tek bebeği olan kadın olmasın yeter onun yerine başka birini koysunlar daha iyi olur bence izlemek isteyenler hiç durmasinlar izlesinler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bencede heleki korede komedi dalında az dizi yapılması bu dizinin en güzel tarafı bence dimi ama :).Tişikkirler :)

      Sil