Son Yazılar

Aranan Kan Bulundu! Suspicious Partner

Başrollerinde Ji Chan Wook, Nam Ji Hyun, Choi Tae Joon,(Hellovenüs) Nara'nın yer aldığı Suspicious Partner  romantik,gizem, komedi türünde ve 40 bölüm.

Suspicious Partner Konusu
Bakalım☝
No Ji Wook (Ji Chan Wook) bir savcıdır günün birinde yanında staj yapan avukat Eun Bong Hee(Nam Ji Hyun) cinayet zanlısı olarak tutuklanır ve No Ji Wook'tan yardım ister.İkili bu cinayeti çözmek ve arkasında neler olduğunu anlamak için birlikte çalışırlar.

Suspicious Partner Oyuncular
Bakalım☝


Suspicious Partner
...
Rapiri Rampiri de rampiri 👏 şuraya bi cennet mahallesi müziğini koymak isterdim cidden neden derseniz dinleyin şimdi.Son bir yıldır o kadar doyumsuz oldum ki anlatamam izlediğim dizileri ve filmleri yarım bırakır oldum.Öyle güzel yapımlar var ki bunların içinde anlatmam Signal,While You Sleeping,The Legend of Blue Sea ve daha niceleri...
Son zamanlarda  Kore'de de sürekli savcı ve dedektif temalı dizilerin de olması bunu tetikledi elbette.Neyse başlangınçtaki girişimi anlamlandırmışımdır umarım evet ben ben 40 bölümlük dizi bitirdim ya allahım hala inanamasamda bu bir gerçek uahhahah😵
Tamam sakinim sakinim...😝
Suspicious Partner
Neyse gel gelelim beni adeta avını bekleyen bir tazı'ya dönüştüren bu diziye.Dizinin fragmanları dönmeye başladığı zamanlarda OH! BE! Ji Chan Wook nihayet komedi unsuru olan bir dizide ben bunu hemen izlerim cinim zaten çok seviyorum kendisini de dedim izlemedim!.Bende böyle bir psikopatım 😎 Dizinin yılı geldi ben daha yeni izledim🤭.
Bu diziye başlamamın çoğu korecan arkadaşımın da olduğu gibi Ji Chan Wook tu ve onun içinde bitirdim sayılır.
Şöyle ki dizinin bence bölüm sayısı çok fazlaydı 40 bölüm olması hikayeye çok büyük yük bindirmişti yer yer sapmalar ve mantık hataları oldu.Daha kısa tutulsaydı dizi daha güzel olabilirdi diye düşündürdü.
Bölümlerin 35'er dakikalık olması bölüm sonu olduğunda çocuğunu kartal kapmış Fatma Girik gibi kalıverivermenizde cabasıydı.
Suspicious Partner

Diğer yandan başrol kız ve oğlumuz birbirine acayip yakışmışlardı.(İlk başta tereddütlerim vardı Nam Ji Hyun hakkında)
Nam Ji Hyun'a sarı karışımlı bu saç acayip yakışmış Shopping King Loue'deki halinden bin kat daha güzel ve alımlıydı.Kötü kızımız Nara ve diğer oğlan ne iyiydi ne kötüydü aslında oyunculuk bakımından ve diziye uyum babında.
Suspicious Partner

Dizi aslında başlangıçta hedefi tam 12 den vursa da orada kalmayı pek beceremedi ve finale kadar düşe kalka geldi açıkçası.


Spoi içerebilir!
 Önce Tatlı☝
⇨Ji Chan Wook un romantik ve komedi olan sahnelerini izlemek güzeldi.Hele yalnız hissettiğinde işaret parmağını her yere değdirmesi👌.
⇨Masa başında toplantı yapmak için toplanıp toplantı yapamamaları mükemmel.
⇨Şef'le ihtiyar Ajusshi'nin atışmaları keyifliydi.
Sonra Tuzlu☝
⇨Hikaye'de eksiklikler vardı.
⇨Normalde savcılık dizilerinde iki bölümde çözümlenen olay uzadı da uzadı uzadı uzadı.
⇨Dolu dolu bromance görememek üzdü.
⇨Aile tanışması görememek bir diğer eksiklerindendi.

Suspicious Partner
''Herşeye rağmen bu diziyi izlemek ve en önemlisi bitirmek güzeldi.Öyle tekrar tekrar izlenecek bir yapım olmamasına karşın izledikten sonra damakta tat bırakması en önemli noktası sanırım😉''
10/8

Paylaş:

◣Yazar Hakkında◥ Farklı olmak için değil mutlu olmak için yaşa diyen 20'li yaşların ortasında ehlikeyif bir insan. Sosyal Medya'da Ruhsa'dan İncileri Takip Etmeyi Unutma!

10 yorum:

  1. Ben de Chang Wook dizisi yaşasın yaşasın hem de komedili diye sevindim ama hemen başlamadım. Bir baktım bölüm sayısı 40. Başlayacağım varsa da başlamadım sonra😒 Daha kısa bölümlü dizilerde görüşmek üzere Chang Wook dedim👋 Dizinin internette yayılan videolarından falan aldım Chang Wook dozumu😅

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahahah bende de aynen öyle oldu artık dayanamadım izledim :D

      Sil
  2. Hukuk dizileri revaçta bu aralar. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ooo hemde nasıl elini sallasan ya bi dedektife yada bir savcıya çarpiyosun :D

      Sil
  3. Sen böyle güzel güzel Kore dizilerini bizimle paylaşıyosun ya gece gündüz dizi izleyesim geliyor ama vakit bulamıyorum 😔 Eline sağlık canım , çok güzel anlatmışsın . Dizi eğlenceli güzel bir diziye benziyor . Sevgiler 😊🌸

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke izleseniz o koşturmalardan vakit bulup biliyorumki biraz olsun kafanızı dagıtabilir :)

      Sil
  4. Damaktaki tat için izlenmeli güzel bir dizi gibi :)

    YanıtlaSil
  5. Dizi başlarda acayip bir şeydi. Sonra çok arka arkaya izlediğimden midir nedir bazı yerlerine gıcık oldum ve sıkıldım :D Ama genel olarak gerçekten iyi dizilerden biri :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yani başlar efsaneydi keşke öyle devam edebilseydi, ama sonuna kadar da izlettirdi yani 😊

      Sil