Son Yazılar

Secret Mother Konusu ve Oyuncuları

Başrollerini Song Yoon A,Kim So Yeon, Song Jae Rim, Kim Tae Woo'nun yer aldığı Secret Mother kore dizisi gizem türünde  ve Sbs kanalında yayınlanacak.
Secret Mother Konusu 
Bakalım
Kim Yoon Jin(Song Yoon A) eski bir psikiyatristtir.İşini ailesiyle daha iyi vakit geçirebilmek için bırakmıştır.Yoon Jin'in oğlu üniversiteye hazırlanmaktadır bu aşamada ona yarımcı olması için bir danışman (Kim So Yeon) tutmuştur.Hala kızının ölümünü üstünden atlatamayan Yoon Jin'in bu konuda sakladığı şeyler bir bir gün yüzüne çıkacak Ha Jung Hwan(Song Jae Rim) bu yolda emek verecektir.

Secret Mother Oyuncuları
Bakalım
Secret Mother Konusu ve Oyuncuları
Secret Mother Konusu ve Oyuncuları


⇢⇠
The K2'dan tanıdığımız kötü ablamız yine gizemli bir rolle karşımızda severim kendilerini eşsiz bir ses tonuna sahip bence.
Diğer taraftan oyunculardan öne çıkan isimler Kim So Yeon ve Song Jae Rim diziyi taşıyacak isimler gibi duruyor şimdilik💁.
Neyse bana buradan da ekmek çıkmaz diyip kaçıyorummm Bayyüüüüüü 😘
FRAGMAN



Sosyal medyadan bizi takip etmeyi es geçme😍

Paylaş:

◣Yazar Hakkında◥ Farklı olmak için değil mutlu olmak için yaşa diyen 20'li yaşların ortasında ehlikeyif bir insan. Sosyal Medya'da Ruhsa'dan İncileri Takip Etmeyi Unutma!

2 yorum:

  1. heeeeeeey instada gördüüüm oleeeey :) kiremithanem yardım etti miiiiii :)

    YanıtlaSil
  2. Etti ama olmadi maalesef istedigim sisteme dönemedim.Bende başka bi yol bulasiya kadar döneyim dedim fazla sikayet vardi da😃

    YanıtlaSil