Son Yazılar

Yerli Film: Ailecek Şaşkınız

Yerli Film: Ailecek Şaşkınız
Başrollerinde Ahmet Kural,Murat Cemcir,Cengiz Bozkurt ve Sadet Işıl Aksoy'un yer aldığı Ailecek Şaşkınız komedi türünde.
Ailecek Şaşkınız Konusu
Babasının şirketinde Ceo'luk görevi yapan Ferhat(Ahmet Kural) şımarık bir zengin olmasının yanında çalışanlarına da kötü davranan berbat bir patrondur.Şirketti sağ kolu olan Gökhan (Murat Cemcir)ile birlikte yönetmektedir.Fakat birgün hırsızlık sonucu tanıştıkları komiser Elif'e abayı yakan Ferhat ve onun değişimleri komedi türünde aktarılıyor.

⇝Ailecek Şaşkınız Film Yorumu⇜
Yerli Film: Ailecek Şaşkınız

Ailecek Şaşkınız filmini ilk vizyona girdiğinden beri izlemek istiyordum fakat sinemaya gittiğimizde bir arkadaşımın filmi izlemiş olmasıyla vazgeçmiş Cebimdeki Yabancı (Tık Tık) ya gitmiştik.Ve sonunda fırsat doğdu bende filmi vizyondayken izleyebildim🙌
Yerli Film: Ailecek Şaşkınız

Metin ve Zeki ikilisine bir o kadar benzeyen Murat Cemcir ve Ahmet Kural'ı izlemek müthiş keyifliydi.İkilinin uyumu zaten aşikar ama bunu farklı karakterlerle yapmaları mükemmeli yakalamalarına yardımcı olmuş.
Konudan bahsetmek gerekirse aslında bilindik bir senaryo karşımıza çıkıyor ama sıkmadan eğlendirmeyi başarıyor.Normal film uzunluğunda olmadığını da eklemek isterim filmin süresi 110 dakikalarda yüzüyor.Bir komedi filmine göre çok fazla bir süre bence.Dikkat dağınıklığım çok olduğu için sonlara doğru koptuğum yerler oldu maalesef ki😏.
Yerli Film: Ailecek Şaşkınız
Her ne kadar konusu zayıf olsa da oyuncuların oynadıkları sahnelerin hakkını vermeleri filmi zevkli hale getiriyor.En azından 2 saatliğine gerçek dünyadan uzaklaşıp bu komedide yaşıyorsunuz öyle diyim.
Yerli Film: Ailecek Şaşkınız
İzlemek isteyen yada izlemeyen arkadaşlara kesinlikle filmi izlemelerini tavsiye ediyorum.Güldürü öğelerinin gırla olduğu bu yapım komedi severler için mükemmel bir fırsat😛.

Paylaş:

◣Yazar Hakkında◥ Farklı olmak için değil mutlu olmak için yaşa diyen 20'li yaşların ortasında ehlikeyif bir insan. Sosyal Medya'da Ruhsa'dan İncileri Takip Etmeyi Unutma!

2 yorum:

  1. Filmden pek umudum yoktu açıkçası ama izledikten sonra izlenmesi gereklidir diye düşüyorum. Bir çok sahnede çok güldüm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında öyle değilmidir umutsuz başlayan şeylerin sonu güzel olur sizinkide öyle olmuş :)

      Sil