Son Yazılar

Eulachacha Waikiki Konusu ve Oyuncuları

Eulachacha Waikiki Konusu ve Oyuncuları
Eulachacha Waikiki Konusu
Bakalım☝
Üç arkadaş Kang Dong Go,Cheon Joon Ki, Bong Doo Sik (Kim Jung Hyun, Son Seung Won,Li Yi Kyung)çeşitli işler yapmışlar fakat hepsinde de başarısız olmuşlardır.Bu üç arkadaş Itewon'daki bir konuk evi olan Waikiki 'yi devralır ve işletmeye başlarlar.Herşey yolunda giderken birgün kucağında bir bebekle gizemli bir kadın çıkagelir.

Eulachacha Waikiki Oyuncuları 
Bakalım☝
Eulachacha Waikiki Konusu ve Oyuncuları

Eulachacha Waikiki Konusu ve Oyuncuları


...
Eulachacha Waikiki dizinin konusunu; hatırlarmısınız bilmem TV8 'de yayınlanan ''Bana Baba Dedi'''ye benzettim ben.Ama öylede olmayabilir tabiki.😏

En son Shool 2017'de oynayan Kim Jung Hyun ve Age Of Youth 2  ve birinci sezonunda sinir olarak izlediğim  Son Seung Won yer alıyor.
↠Diğer Oyuncular ise Jung In-Sun,Go Won-Hee,Lee Joo-Woo'dur.

                                                         FRAGMAN

Paylaş:

◣Yazar Hakkında◥ Farklı olmak için değil mutlu olmak için yaşa diyen 20'li yaşların ortasında ehlikeyif bir insan. Sosyal Medya'da Ruhsa'dan İncileri Takip Etmeyi Unutma!

6 yorum:

  1. Gülebileceğimiz bir dizi mi ? 😂 Bol bol kahkaha atabileceğim bir dizi izlemek istiyorum ☺️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. izleyip göreceğiz daha yayın tarihine çok var şubat 5 2018 de yayınlanacakmış ^-^.Gülmek ve birazda romantiklik ararsan bu sezon favorim olan I'm not a robot u mutlaka öneririm 2 hafta sonra final yapacak hem :)

      Sil
  2. Hahah daha yayınlanmamış mı ben de hiç bilgi yok neden böyle diye merak ettim . 😂😂 Kore dizileri genelde keyifli oluyor . Ben çok eğleniyorum . Tanıtım için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet eğlenceliler hemde çookk :D.Bende yorumunuz için teşekkür ederim :)

      Sil