Son Yazılar

New Trial / 2017-Baştan Başlamak?

New Trial / 2017
Başrollerini Kang Ha Neul ve Jung Woo'nun paylaştığı New Trial dram türünde.
New Trial Konusu
Bakalım☝
Hyun Woo (Kan Ha Neul) öldürülen bir taksi şoförünün tek tanığıdır.Polislerin baskıcı cezai yaptırımıyla, şoförü öldürdüğü iddia edilir ve 10 yıl hapis cezası verilir. Joon Young (Jung Woo)  avukattır ve yani işe başladığı yerde Hyun Woo'nun davasından haberdar olur.Hem çalıştığı yerde daha yükselebilmek hemde dağılan ailesini tekrar bir araya getirmek için  davayı kabul eder.Böylece Hyun Woo adaletin sağlanacağı ve üzerindeki suçlamaların kalkacağı umudunu kazanır.

New Trial Oyuncuları
Bakalım☝
New Trial / 2017
Kang Ha Neul
(Hyun Woo)

New Trial / 2017
 Jung Woo
(Joon Young)


...
↭New Trial Yorum↭
↠! Spoiler İçermez !↞
Kang Ha Neul'un oyunculuğunu hep beğenmişimdir gerçi son zamanlarda kendisiyle filmlerde karşılaşıyoruz ne yazık ki.En son Midnight Runners izledim kendisini diğer başrolümüzle ise ilk defa karşılaşışımız daha önce hiç izlemedim kendisini.
New Trial / 2017
Neyse efendim filmin yorumuna gelirsek; Filmde oyunculuklar ve duygu çok güzel aktarıldı.İzlerken ister istemez ''Ne kadar doğruyu söylersen söyle bana kimse inanmazsa naaparım'' kanısına düşüyorsunuz.Olayların oluşu ve işleniş çok güzeldi üstünkörü merak unsuru da vardı filmde.

New Trial'in gerçek hayattan oluşu en büyük unsuruydu bence.
New Trial / 2017
Film aslında çok yavaş ilerledi 119 dakika olmasına rağmen çoookk daha uzun gibi hissettiriyor.Yer yer sıkılmalar ve atladığım yerler oldu.
Benim gözlemlediğim kadarıyla biz izleyici olarak finalde tatmin edilmek istiyoruz.New Trial filminin finalinde bu biraz göz ardı edilmiş.

-Eğer bu filmi izlemek isterseniz çok fazla beklenti içine girmeyin benden demesi-                       


10/7

FRAGMAN

Paylaş:

◣Yazar Hakkında◥ Farklı olmak için değil mutlu olmak için yaşa diyen 20'li yaşların ortasında ehlikeyif bir insan. Sosyal Medya'da Ruhsa'dan İncileri Takip Etmeyi Unutma!

4 yorum:

  1. Yaa :'( İzlemeyeceğim o zaman. Ben de sıkılıp atlarım yavaş ilerliyorsa çook.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maaleseki öyle ama izlemek istesen de bişi olmaz ya :D

      Sil
  2. hımmm bilemediim. ama bişi dicem, bence senin blogun süperden de öte. bu kadar faydalı blog az bence. kore severler için valla deniz feneri gibisin. rehber gibisin. bi dee, yazıların da yorumların da zaten şekercik yaaa. hep bizimle ol sen noluuuur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaaa senin motive edici yorumların olsun ben hep buralarda olcam canım saolsın :D <3

      Sil