Son Yazılar

I'm Not a Robot Yorum ve Replik

I'm Not a Robot Yorum ve Replik
Evettttt milllettttt hazırmıyız I'm Not A Robot dizisi final yaptı bende hemen koşa koca yorum ve replik yazmaya geldim💃.
⇜Spoi içerebilir⇝
⥴⥳⥴⥳
Öncelikle konu ve oyuncular için daha ayrıntılı bilgi için seni şöyle alayım.Tık tık
⥴⥳⥴⥳

✋Dikkat bu yazı çokça sevgi kusmuğu doludur!

Bu dizinin yeri benim içi apayrı desem yerdir uzun zamandır güncel dizi takip etmiyordum ki kore dizilerinden de biraz uzaklaşmıştım.Bilirsiniz işte herkesin mutlaka başına gelmiştir bir dizinin devamını getiremiyordum bu dönemde🤖 I'm Not a Robot imdadıma yetişti ve beni o bataklıktan kurtardı.
I'm Not a Robot Yorum ve Replik
Bak bunu neredeyse her dizi tanıtımında yazar oldum.Bu koreliler bu kadar ilginç ve değişik konuları nereden buluyorlar acaba?.Ciddi ciddi bunu düşünüyorum🤔.Bizim dizi sektöründe hep aynı türde diziler mevcutken bu korelilerrr Ahhh binbirçeşit dizi üretiyor.Bak bak elin korelisine😀.Amağğğnn nerden buluyorlasa buluyorlar bak keyifle izliyoruz dimi ama 😜.
I'm Not a Robot Yorum ve Replik gif
İlk önce oyunculara değinerek açılışı yapalım bakalım.Ahhh bu ikilinin uyumuna resmen bayıldım.Aslında ilk başrol bayan yani Robot karakteri için Girls Day Minah'la görüşülmüş fakat teklifi reddetmiş iyiki de reddetmiş.Cha So Bin çok güzel oynadı Aji3'ü ve Jia'yı.Zaten Minah kabul etseydi muhtemelen ben bu satırları yazıyor olmazdım👩‍💻.
I'm Not a Robot Yorum ve Replik
Seung Ho'yu daha önceleride izledim fakat benim dikkatimi çok didikleyememişti.Ama bu diziden sonra sıkı takipteyim😛.
I'm Not a Robot Yorum ve Replik
Benim dizide tek gözüme batan karakter Uhm Ki Joon'un oynadığı Doktor karakteri oldu şöyle ki Uhm Ki Joon gerçekte şuan 41 yaşında.Jia karakterine can veren Cha Soo Bin  ise 23 neredeyse babası yaşında adamla çift yapılmış dizide.Tabi dizide Cha So Bin 29  yaşındaydı ama bu bile yeterli gelmedi bana.
I'm Not a Robot Yorum ve Replik

Hikayedeki yan karakterlerde fena değildi.Pek bilindik yüzde yoktu bu hoşuma gitti.
I'm Not a Robot Yorum ve Replik


⤞Hikaye ve içerikten bahsedecek olursak⤝

I'm Not a Robot Yorum ve Replik
Takıntılı aşık doktorumuz (kendisi bunu reddediyor)ayrılığı yediremediği için JiA'nın aynısı bir robot yapıyor.Sonra..robotun üstüne kola damlası dökülüyor ve binbir yalvarışla Jia robotun yerine geçiyor.15 yıl boyunca hiç arkadaşı olmayan Min Kyu'ya gerçek robot yapılasıya kadar eşlik ediyor.

-Robota kola damlatıp bozmaları biraz uçarıydı ama fantastik dizi noolacak yiaa diyip geçtik🤦.
I'm Not a Robot Yorum ve Replik
Min Kyu karakterinin insanlara alerjisi olduğu için dışarı çıkamaması, başkalarının pişirdiği yemekleri yiyememesi ona acımama neden olsa da onun ev eşyalarına olan statü takıntısı ve sevimli halleri benim onu sevmeme ve  hatta bağrıma basmama vesile oldu🤓.
I'm Not a Robot Yorum ve Replik
Diziyi izlerken nasıl olduda bu hareketinden sonra kızın robot olmadığını anlamadı diyip durdum kendimce😬.Senarist süründürdü de süründürdü ilk 20 bölüm bizi heh şimdi anlayacak Hah birazdan anlayacak diye diye 20 bölüm geçti.Bu heyecanda güzeldi benim diziye olan heyecanımı diri tuttu.
I'm Not a Robot Yorum ve Replik
Dizide başka aşklar yaratılmasıda güzeldi özellikle Jia'nın arkadaşı ve doktorlardan biri olan Hoktal'ın yaşadığı aşk çok hoşuma gitti.
I'm Not a Robot Yorum ve Replik

Doktor Hong Beak Gyun (Uhm Ki Joon) her şeyi ben bilirim modunda oluşu biraz beni gıcık etse de.Bence ikinci erkek olarak hiç rekabet yaratamadı.
Biz zaten baştan beri JiA ve Min Kyu'nun beraber olacağını biliyorduk.Fakat senarist bize en ufak yanılgı bile vermedi.
I'm Not a Robot Yorum ve Replik
Yalnızlıktan geberirkene😂
Dizinin öyle gözümüze gözümüze sokulan hata ve yanlışları yoktu biracık mantıksal yatkınlık yoktu sadece ama onuda ''fantastik'' adı altında izlediğimiz için de pek koymadı🧐.
I'm Not a Robot Yorum ve Replik
Her yaştan insanın izleyebileceği mükemmel bir dizi.Eğer sizde romantik ve fantastik yapıda bir kore dizisi arıyorsanız I'm Not A Robot'u mutlaka izleyin derim😍.İzleyin izlettirin efendim 🤭

10/10

Anket Sonucu


📌Ayrıca Youtube kanalı açmış bulunmaktayım.Destelerinizi bekliyorum😊.Kanal için Tık tık


Paylaş:

◣Yazar Hakkında◥ Farklı olmak için değil mutlu olmak için yaşa diyen 20'li yaşların ortasında ehlikeyif bir insan. Sosyal Medya'da Ruhsa'dan İncileri Takip Etmeyi Unutma!

24 yorum:

  1. heeey evet ya benim de en sevdiklerimden oldu artık, bugün son iki bölümü izlicem :) baksanaaa arada kendine not düşmüşsün de miii :) doktor uhm (dizideki adını yaz ) demişsiin :) sonra unutmuşsun hihiiii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahaha dün yaziyi yazmistim sora duzenlerken unutmuşum 😃.allah beni naapmasin valla sen olmasan oyle kalırdi orsasi saolsin 😘.

      Sil
  2. Bende izlemek isterim canım sagol :))

    YanıtlaSil
  3. Bende izlerim inşallah :)
    Not aldım canım benim

    YanıtlaSil
  4. heeey baksanaaaa, bugüün yazdım bunu daa baksanaaa mavera nın yaptığı yorumlaraaa, hatta cevap da ver işte onaa :), ne sabırsız ama di miii :)

    YanıtlaSil
  5. Bende yeni başladıö 4. Bölümdeyim.Güzel , sevimli kafa dağıtmalık tam, bi sahne kafamı karıştırdı ama fazla sabırsız olmucakmışım birileri öyle dedi(deep selamlar😂)
    Seung ho candır ya her yapımının çok sıkı takipçisi değilim belki ama sevdiğim , oyunculuğun hakkını veren biri...yaşı büyüse de tipi hala çocuk geliyor bana:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen tam kafa değıtmalık bi dizi:).Ahh evet ya adam 24 oldu ama hala 17 gibi :D uhahah :D

      Sil
  6. Blogunuzda nabrut hanımın blogundan esinlenmeler görüyordum ama beni ilgilendirmeyen bir şey diye düşünüp boşveriyordum. Bu esinlenmeler yazı başlıklarından ankete kadar artık kopya sınırına ulaştığı için artık uyarma ihtiyacı hissettim. Alanında iyi biri olduğu için Nabrut hanımı örnek almanız normal ama içine orijinal bir şeyler de eklemelisiniz diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben ne yorum olursa olsun yayınlıyorum anladım ki sizde bir iyi niyet olarak göstergesi olarak yorum yapmışsınız.Bunları eleştiremeniz çok normal ama birde şöyle düşünün isterim yazı başlığı yada anket olsun ilk nabrut hanımın yaptığı şeyler değildir.Birde şöyle bir şey var,dizi tanıtımı die girsem yazıyı bu seferde kopya mı olacak yada anket yapan ilk kişi ben değilim.Nabrut hanımdan kopyalamakla suçlamak beni çok üzdü neticesinde onun bloğunda yazı yayımladım.Böyle düşünmeniz beni üzsede umarım yorum yapmaya devam edersiniz sizi kazanmak isterim :)

      Sil
    2. Ben nabrut'un neredeyse tüm yazılarını okumuş biri olarak . Aaa tamam ondan esinlenmiş şu cümleyi de ondan görmüş diyebileceğimiz birşey yok ki şu anda nabrut dizinin yazısını bile yayınlamadı. Diziyi belkide izlemedi. Ki şöyle düşünüyorum herkes belirli sahnelerden hoşlanır ve belirli anlatım tarzları vardır. Dizi yazma işininde tabiri caizse bir raconu vardır. Giflerle ve fotoğraflarla yazısını desteklemesi bizi içeriği okur hale getiriyor. Oyuncularla ilgili görüş bildirmesi gayet normal ve anket olayı kesinlikle geri dönüş ve insanları bu diziyi izlemeye sevk etmesi açısından önemli... Sadede gelirsek içerik esinlenme yok , bu içeriklerin okunmasının kriterleri var onları yerine getirmiş. Olayı kendi gözünden eğlenceli olarak anlatma var... Emek verilmiş güzel olmuş ellerinize sağlık =)

      Sil
    3. heey ruhsaa, nabrutu okurum ben yaaa, eskiden beri ve seçerim ondan kore dizileri, ayyy seni de biliyon peek severek okuyom, bence sen ve nabrut arasında hiç bağlantı yok, yani aynı dizileri izlemek dışında. aynı diziyi yazında elbette benzerlik olacak. sen bildiğin gibi yaaz :)

      Sil
    4. Teşekkur ederim yorumun için gerçekten.Boyle dusunmen beni mutlu
      etti 🙋‍♂️🙏.Gerçekleri dile getirmen 👌

      Sil
    5. Tabiki bildiğimi yazacağim Deep😃 kopyayla alakam olmadi ama bu yakistiriliyorinsani üzüyor.Destegin için tesekkurler 😍.

      Sil
  7. yapmadıysan seni mimliyoruuuum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamamdır yapmaya çalışacağım deep bende :D

      Sil
  8. Çok güzel yazmışsın ellerine sağlık =) Dizi çok tatlış çok ciciydi ama neden MADAM X gösterilmedi hala anlam veremedim. Birde sonunda evlenseler fena olmazdı =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaaa aynı şeyleri düşünmüşüz aynen evlenseler iyidi ama bence bahçede karşılama seromonisi sanki evlendiklerinin bir göztergesi gibiydi ne bilim yada bana öyle geldi :D

      Sil
  9. Ben de bu diziyi izlesem mi izlemesem mi diye düşünüp duruyordum,notumu aldım izleyeceğim dizilerden biri olarak...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzlemelisin bencede baya hoş ve güzel bir dizi tam kafa dağıtmalık :D

      Sil
  10. Ben de evlenecekleri anı bekledim son bölümü izlerken ama o olmasa bile keşke kolyeyi tekrar jia'ya verdiğini görebilseydik evlenme teklifi ile. Ayrıca oyunculardan birinin gerçek isminin kim min kyu olması da hoş bi tesadüf. Her bölümünü heyecanla izledim çok güzeldi yorumuna katiliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaaa evet ama sanki finalde evlenmişler hissi verildi de bi yüzük müzük görseydik iyiydi dimi 😍

      Sil