Son Yazılar

Just Between Lovers-Melodram Harikası

Just Between Lovers
Şuraya kaç tane giriş yazdım inanın hatırlayamıyorum bir şeyleri anlatmak isteyipte hebele hübele diyip kalmam umarım diye umaraktan başlıyorum😇.İlk önce eğer şimdi bahsedeceğim Just Between Lovers dizisinin konusu ve oyuncuları için Tık tık .


Spoi Mipoi Yoktur✋

Just Between Lovers


Just Between Lovers konusu her yerde o kadar çok yanlış yazılmış ki  hemen ona açıklık getirmek istiyorum öncelikle💁;


Kang Do (Junho) günlük işlerde çalışan ve bir bar yöneticinin tefecisi olan bir adamdır.Han Moon Soo (Woo Jin A) ise hem kuaför hemde hamam olan annesinin iş yerinde ona yardım eden aynı zamanda bir mimarlık firması için maket yapan biridir.Moon Soo geçmişte kardeşiyle gittiği alışveriş merkezi bir anda yıkılmaya başlar Moon Soo bu yıkımdan sağ kurtulsa da kardeşi orada ölmüştür.Alışveriş merkezinin yıkılması anında Moon Soo'nun yaşamasını sağlayan biri vardır oda Kang Do'dur.Bu ikili yıllar sonra kaderin bir oyunuyla bir araya gelir ve aralarında bir aşk filizlenir.

Just Between Lovers Yorum ve replik

Aslında bu diziyi izleme gibi bir niyetim yoktu dizi melodram ve dram ağırlıklı olduğu için kalbimi yormak istemedim.Fakat öyle olmadı spoilere yenik düştüm ve kendimi bir anda dizinin ilk bölümünde buluverdim🤦.
Just Between Lovers Yorum ve replik

Dizinin aslında pek ahım şahım bir konusunun olmadığının baştan beri farkındaydım fakat diziyi izledikten sonra tamamen fikrim değişti.Aslında tutması kuvvetle muhtemel ve daha kolay konuları işlemektense böyle ihtimallere dayalı hassas bir konuyu seçmeleri beni çok mutlu etti.Her hikayenin ucu birbirine bağlıydı adeta bir örümcek ağı misali.Başta Junho var diye başladığım dizi adeta başka bir hal aldı😍.
Just Between Lovers Yorum ve replik


Aslında dizi şirket başkanından, Kang Do'yu döven o ajusshi ye kadar her iyinin iyilik doğurmayacağı her kötününde kötülük gütmeyeceğini bir bir önümüze serdi.

Just Between Lovers Yorum ve replik


Oyuncular hakkında aslında pek konuşmak istemiyorum çünkü onlara  ne kadar haksızlık ettiğim aklıma geliyor ve üzülüyorum.Başrol kadın Woo Jin A' nın ilk başrol ve ilk dizi deneyimi bu yapımda bu acemiliğini yansıtmadığı için kendisini tebrik ediyorum ama öpüşme sahneleri için çalışman gerek ablacım benden söylemesi😉.Diğer yandan Junho Ahhh o 2PM'in mükemmel vokali küçücük gözleriyle neler başardı.Sadece ufacık bir eleştirim olabilir bu dizi için posterde en sonra gördüğünüz bayan yani Kang Han Na'nın rolü biraz gereksiz gibiydi sadece orada olması gerekiyormuş gibi bir his geldi bana.


Just Between Lovers Yorum ve replik

Ne diyeyim ki bu dizi için öyle vıcık vıcık o oydu şuda şuydu gibi yazılardan oldum olası hoşlanmadım ve bloğumda da böyle yazılar yazmadığımın farkındasınızdır.Benim gibi dram sevmeyen birini bile bu kadar kendine bağlayan aşkın o naifliğini gözler önüne seren bu dizi, o hayalperest dizilere bin basar diyebilirim.

Just Between Lovers Yorum ve replik

 👉Son olarak ''Fakir ama gururlu iki gencin enkaz altında başlayan, bir tesadüf sonucu kesişen, ama bir ömür boyu sürecek birlikteliğe tanıklık etmek isterseniz diziyi izleyiniz izlettiriniz.''

10/9

Paylaş:

◣Yazar Hakkında◥ Farklı olmak için değil mutlu olmak için yaşa diyen 20'li yaşların ortasında ehlikeyif bir insan. Sosyal Medya'da Ruhsa'dan İncileri Takip Etmeyi Unutma!

11 yorum:

  1. Hebele hübele diye hiç kalmadın.:) Gayet güzel yazmışsın(yazıyorsun) 👍 Dizi de aklımda olsun.^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim böyle düşüdüğünü bilmek güzel 😍Olsun olsun izle ama🤩

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Sen yayinladiginda izlemistin dogru nasil cok guzel degilmi ya😍

      Sil
  3. hımmmms behind your smile bitsin radio romance izliycam bu dursun bakalım şimdilik korebakan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemen yazdğım diziye baktım ama bölümler gözümü korkuttu :D Dursun bakam ben beğeneceğine eminim bak o derece söylüyorum :)

      Sil
    2. Yazdığın olcaktı uahah yanlış yazma uzmanı ben :D

      Sil
  4. Çok güzel anlatmışsın, sayende başlıycam diziye, wok of love'dan sonra Junho izlemek istiyodum zaten aşırı dram diye yanaşamamıştım bi türlü, senin yazınla ısındım sankim, bakalım beğenecekmiyim ��

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deme deme izle bende dram diye izlemem neredeyde dizileri ama bu baya iyi geldi bana umarım seni de isindırır dram konulu yapımlara 😍

      Sil
  5. Bunun gibi güzel bi çırpıda biten melodram önerin var mi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben pek melodram izlemem ama my ajusshi yi baya beğendi millet ona bakabilirsin :)

      Sil