Son Yazılar

Untouchable Konusu ve Oyuncuları

ruhsa.blogspot.com.tr

Başrollerinde Jin Goo,Kim Sung Kyun,Go Jun Hee ve Jung Eun Ji nin yer aldığı yapım dram,aksiyon ve gizem türünde.
Untouchable konusuna bakalım☝
Jang Jun Seo (Jin Go)  bir zengin bir ailenin ikinci oğludur ve aynı zamanda dedektif şefidir bir gün aniden sevdiği kadın öldürülür.Sevdiği kadının neden öldürüldüğünü çözmek ona pahalıya patlayacak içinden çıkılmaz hale gelen aile sırlarını öğrenme çalışacaktır.

Untouchable oyuncularına bakalım ☝
ruhsa.blogspot.com.tr
                                                                              Afiş

Şurdan Descendants of the Sun diye gireyim bizim o güzel seven adamımız değil mi? bu hani şu komutan kızına aşık olan evet evet o Jin Goo 😊. Descendants of the Sun' dan sonra bi dizi daha çevirdi diye hatırlıyorum beynim beni yanıltmıyorsa eğer Dots'den sonra bir yerlerde izleyemedim arkadaşı özlemiştimde iyi olacak .

Aaaaa dur şuda bizim hem iyi hem kötü kızımız değil mi? She Was Petty izleyenler burdamııı?🙋 Go Jun Hee yi hem seven hemde sinir olmayan yoktur heralde o dizide. Spoi vermek gibi olmasın ama burada biraz kötü kadın kokuları alıyorum  ben neyse😏

Bizim A Pink-Eun Ji büyümüşte nihayyyeeeettt School dizilerinden çıkabilmiş afferim kız sana👏. Ablamız oyunculuk dışında birde  idol helal valla iki işi de mükemmel yapan çok az idol-oyuncu var. Burada da iyi işler yapacağına inancım tam 👍.

Kim Sung Kyun da var oooo daha ne istersin -bu arada süper kötümüz  Kim Sung Kyunun yer aldığı (Phantom Detective tık tık) uğramak istersen -
  •  Sen güzel dizi gel bakalım şöyle izlenecekler listesine💃

                                                     Teaser

Paylaş:

◣Yazar Hakkında◥ Farklı olmak için değil mutlu olmak için yaşa diyen 20'li yaşların ortasında ehlikeyif bir insan. Sosyal Medya'da Ruhsa'dan İncileri Takip Etmeyi Unutma!

4 yorum:

  1. Listemde olan bir dizi daha. :) Bu aralar gizem,aksiyon dizilerine sarmış durumdayım. -,-

    YanıtlaSil
  2. While you Sleeping den sonra bende de başladı gizem aksiyon heyecanı sırasını bekeleye dursun ne diyelim -,-

    YanıtlaSil