Son Yazılar

Return Konusu ve Oyuncuları

return konusu ve oyuncular
Başrollerinde Ko Hyun Jong ve Le Jin  Wook un yer aldığı yapım dram türünde.
Return Konusu
Bakalım☝
Bir avukat olan Choi Ja  Hye (Ko Hyun Jong) aynı zamanda ''Return'' adlı bir  televizyon programı sunucusudur.Asabi dedektif  Doggo Yong  (Le Jin Wook) ile işlenen bir cinayeti ortaya Return Oyuncular
 Bakalım☝
RUHSA.BLOGSPOT.COM.TR


ruhsa.blogspot.com.tr

...
Başroller haricinde Park Ki Wong ve Shin Sun Rok  de dizide varlık göstermekte .
Valla Return dizisi biraz bana Müge Anlı'yı hatırlattı burda ki kadın sadece avukat o başkada değişik bişi yok gibi yine bir cinayet çözme üzerine kurulu bir  dizi.Bu sezon çok yapıldı cinayet dizisi bakalım bakalım💁. Le Jin Wook'u taaaaa 2012'de  I Need Romance da izlemiştim. Shin Sun Rok'u daha My Love  From The Star da izlemiştim inşallah yine kötü rol değildir😔.



FRAGMAN

Paylaş:

◣Yazar Hakkında◥ Farklı olmak için değil mutlu olmak için yaşa diyen 20'li yaşların ortasında ehlikeyif bir insan. Sosyal Medya'da Ruhsa'dan İncileri Takip Etmeyi Unutma!

4 yorum:

  1. son yazımın tümünü bi okusan ya ama noluuuur :) görüşürüz ki yineee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. okudum kiii :D sen ne kadar güzel bir insansın ya :D

      Sil
    2. sana benzer güzel :) seni de yazcam pışşşık :) baksan yaa, suri hatu mr. pilot dizisi şekerişko. malezya dizisi. denişik ülkeeeee :) boooooo :)

      Sil
    3. Mr.pilot youtube vidolarından görüyorum oda listemde tanıtımlar bi bitsin inşşah oturcağım başına :D ~teşekkürler şimdiden~

      Sil